laxpasta på menyn

inlägget skulle upp igår men min dator knasa!



denna vackra maträtt va min tallrik igår!
laxpasta för en billig slant stod det i menyn! gott!

g som i

härliga underbara morgon. vaknade lika pigg som vanligt.... suck
ut i kylan skyna till bussen, jag måste säga att det är riktigt underbart att bo endast en trappa ner från busshållsplatsen! samtidigt osm bussen dyker upp upptäcker jag till min besvikelse att jag glömt telefonen hemma! bra jobbat! väntar viktiga samtal på den... fast hur stor är chansen att de ringer dagen efter jag lämnat ut cv? inte vet jag iaf.... hoppas att jag inte har några missade samtal.
i min deppiga morgon får jag ett glatt besked om att jag klarat matteprovet! jihoo!
nu har humörsmätaren stigit från gult till precis grönt!
dags att åka hem tycker jag, betat igenom en mattelektion och nu återstår ett x antal timmar kvar av praktik!

nu ska jag tänka positivt! inte dra ner mig själv i den dystra verkligheten!

vem släckte ljuset?

svart som natten är det hemma... tur att jag inte är där då, utan sitter i skolan och ... kollar hundvaplar istället! kärlek vid första ögonkastet på alla små chihuahavalpar! ge mig!
de husdjur jag har, de vill säga två små mini papegjoror är inte så jätte keliga av sig, det närmsta den ena vågar närma sig mig är mitt huvud eller min mattalrik. ingen höjdare de inte. och så är dom perversa. de enda som snurrar runt i deras hjärnor är att göra fågelbebisar och vart den perfekta platsen att göra det på är någonstans i vårat kök. nej tack!

har planer på att vara budbärare åt mig själv och lämna ut mitt cv idag på willys och ica! hoppas hoppas! vore skönt med lite extra klirr i kassan igen!

Chihuahua tik 4 mån

inbitna-klockan-sex-rutinen

känner mig lagom inbiten i rutinen; äta klockan sex.
här stod jag nu, lagom till klockan sex, med en tallrik med mat jag lagat och inser att jag faktiskt inte va hungrig utan det va tanken på att klockan snart va sex jag ställde mig och lagade mat!

i alla mina dar har min familj endast samlats vid en tid om dygenet. klockan sex. då serverades middagen! va man inte där, SYND! då va risken att maten va slut när man skulle ta! tji fick du för att du kom tio minuter sent till middan!

nu är jag i alla fall mätt och belåten, men fortfarande ensamen då den andra bybon i den här lägenheten jobbar och kommer inte hem för en klockan 11, då redan jag kommer haft finbesök av john blund!




MEEEN... håll kvar din plats i kön

söndag. idag va mitt mål att sova helt ostört tills jag vakna... MEEEN.. fick jag det? nej. klockan nio fick vi höra ljuva melodier som skar i ens nyvakna öra utav fårglarna... upp och stänga igen alla dörrar! suck!

klick klick klick... vad nu?
- äsch det slutar snart
klick klick klick
- nej nu är det slut..
klick klick klick
- men vad iii ****?
öppnar fönsterruntan och ner rasa massa droppandes snöö.
äntligen tyst!
friden höll sig enda till klockan 12! upp och hoppa lilla råtta!

matematik stog det på dagens söndagsschema! och det har jag tillbringat dagen med lite halvhjärtat...
återstår att vänta imorgon på provet och se om jag har plugga tillräckligt...

till allas ära

jag tänkte nu när jag har flyttat hemifrån, bort ifrån civilisationen (skämt åt sido då jag faktiskt har flyttat närmare stan!) att uppdatera folket, framför allt tänka jag på min lilla mamma som kanske undrar va jag har för mig på hennes föredetta teratorium!

vad gör jag då om dagarna?
skulle ni inte tro att klockan va tvugen att ringa en lördag? 07.00? Självfallet! pojken min skulle upp och iväg och skriva tenta! snark, tur som jag har kan jag sova i ur och skur och somna genast om.

klockan slog 9 och våra älskade fåglar vaknat! ingen ljuv melodi i mina öron! somnar om...

sen resten av dan har tillbringats vid tv, och i köket!

nu ska vi mysa i soffan till filmen the tourist och käka taco chips med tillbehörande tacosåser! Mums!



RSS 2.0